Persbericht februari '23

Gepubliceerd op 9 februari 2023 om 11:29

 

Nieuw: Carlito’s Catering

De lekkerste gerechten, vers, ambachtelijk en authentiek Italiaans

 

De lekkerste Italiaanse gerechten worden vanaf nu geserveerd door Carlito’s Catering. Vers bereid met lokale seizoensproducten, volgens authentieke Italiaanse recepten.

 

TWENTE/GRONINGEN - Carlito’s Catering is het bedrijf van Carlo Valletta, ervaren horecaondernemer. Gefascineerd door lekker eten is hij altijd op zoek naar de beste ingrediënten en naar het verhaal achter eten. “Ik heb me de afgelopen 2 jaar verdiept in de recepturen en de geschiedenis van de gerechten. Heb reizen door Italië gemaakt, daar met chefs en producenten gesproken en zelfs meelfabrikanten bezocht. Wil je hier meer over weten; volg me dan op facebook en Instagram. Daar vertel ik er alles over.”

 

Italiaanse gerechten

 

Het resultaat van deze culinaire rondreis is een portfolio vol Italiaanse gerechten, geserveerd op gelegenheden die desgewenst door Valletta volledig worden verzorgd.

“Begin met een sterke espresso met een amaretti-koekje, geheel volgens Abruzzo-recept, het gebergte in de provincie Aquila, de geboortestreek van mijn voorouders. Vervolg met geurige focaccia’s, rijkgevulde antipasti-planken met eigen pesto’s en tapenades, geniet van kleurrijke pastasalades, specialiteiten van de grill en combineer het met verse pizza’s, zó uit de houtoven. Of maak een keus uit het aanbod; dat kan natuurlijk ook.”

 

Authentieke recepten

 

Alle gerechten van Carlito’s Catering zijn vers bereid met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. “Het liefst werk ik met streekproducten, gecombineerd met authentieke Italiaanse recepten. Zo komen de smaken het best tot hun recht.”

 

Alle info

 

Benieuwd naar de cateringmogelijkheden van Carlito’s Catering? Kijk dan op www.carlitos-catering.nl of bel met 06 14509834. Van alles is mogelijk, van kleine tot grote cateringklussen, van pizza bakken op een buurtfeest tot een compleet verzorgde catering.

Ook is Carlito’s in te huren als professioneel barista. Zelf de blits maken als pizzachef op je feest? Huur een pizzaoven met bijbehorende ingrediënten.

 

Werkgebied

 

Carlito’s Catering heeft twee locaties als uitvalsbasis: Denekamp en Groningen. Twente, Groningen en alles daartussen is dus het werkgebied van Carlito’s.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.